ADALAP

ADALAP
3. juni 2020 author

Bord løsning for den aktive bruger

ADA Lap kørestolebord og tilbehør.

Systemet er designet til at hjælpe kørestols brugeren i hverdagens forskellige udfordringer. For at skabe et højere aktivitetsniveau i hverdagen.

Der findes ikke noget tilsvarende system der tilgodeser dagligdagens udfordringer på samme måde. Enkelt at bruge og et stort udvalg af tilbehør.

ADA  Lap (udtales “add-a-lap”) kørestolebord anvendes ved at skubbe det ind mellem pude og sæde. Basen er enkelt og let at bruge og vejer under 700 gram.

Basen holdes på plads af vægten fra borgeren. Og spydet placeres imellem benene og øger derfor ikke risikoen for tryk. Der er forboret nogle huller, hvis fæstes ønskes fastmonteret i en bundplade. Højde justering fortages med en quick release. Basen kan vendes 180 grader for at justeres højden på fæste i forhold til pude valg.

Adalap kan anvendes af næste alle brugere. Og det kan monteres mellem benene eller fra den ene side af stolen.

Fordele:

  • Passer på de fleste stole. uafhængig af stolen sæddebredde.
  • hindre ikke tilgang til drivhjul
  • Kan anvendes af flere brugere.
  • Lav vægt KUN 700 gram
  • Stort mulighed for tilbehør

 

Base Unit

 ADA 01

HMI 120146

ADA Lap base er enkelt at bruge. Det skubbes ind mellem pude og sæde. Og holdes af brugerens vægt. Der er forboret huller til fast montering i et plan sæde. Højde justering udføres enkelt med en quick release. Basen kan vendes 180 grader, for at regulere højden på spydet eller for at mindske højden på beslag, hvis dette ikke ønskes afmonteret efter brug eller i forhold til forflytning.

 

Lap Desk

ADA LD

En lille attache mappe der kan anvendes som bord og samtid være et opbevaringsrum for din telefon, Ipad, eller skrive redskaber. Kan med fordel anvendes med lidt non slip til glatte genstande.

Slut med at balancere med ting i dit skød.

 

Anvendes med Base Unit

Forlængere

ADA PL-12 & ADA PL-18

Rundt fæste på 30 cm eller 45 cm’ s længde.

Forlænger anvendes for montering af holder for Kamera, Paraply, Vinkelbeslag for bord eller for holder til fiskestang. Udskifter enkelt det lodrette spyd fra Base Unit og erstatter det med et forlænger rør

Vinkel Adapter

ADA AA

Vinkel Adapter er aftagelig i forhold til forlænger rør. Og toppen har et område med velcro til montering af Lap Desk, Plexiplast plade, Bakke eller indkøbskurv.

 

Skal bruges med et forlænger.

Plexiplast plade

ADA TR

Plexi pladen er 25 cm x 30 cm en stærk plde i polycarbonat der giver en fin transparent overflade.  Ideel til skriveunderlag.

Anvendes med Base Unit

Bakke

ADA FT

Letvægts bakke med en bund med struktur og hævede kanter.  Bakken på 28 cm x 36 cm hindre tallerkener og glas i ad glide ned. Og unik til små genstande på normalt flad plade.

Anvendes med  Base Unit.

Fiskestangs holder

ADA FW (ferskvand)  ADA SW (saltvand)

Tag på fiketur med en lækker fiskestangs holder af mærket Scotty. Et anerkendt brand der understøtte en god oplevelse. Holderen placeres i en forlænger.

Holderen er forskellig om det er til ferskvand eller saltvands fiskning, da fæste på din fiskestang også er anderledes.

Anvendes med et forlænger rør.

Kamera holder

ADA CM

Kamera holderen til dit kamera eller video optager. Denne holder fra CowboyStudio giver brugeren mulighed for at højde justere sit kamera med en svingarm. Og ligeledes vinkle sit kamera eller sætte det i vatter.

Kamera holderen kan anvendes på en forlænger stang eller stå fri på justerebare ben.

Anvendes på forlænger

Paraply

ADA UC (Kun fæste med skrue)

 ADA UB (Paraply med fæste)

ADA UC er et fæste der kan skrues ind i hvad man finder muligt. Kan anvendes i træ, plast og ligende. Kan med fordel forbore et hul inden holder skrues ind.

Er monteret på Paraply

Anvendes på forlænger