Headrest Mounting

Headrest Mounting
13. februar 2020 author

Hovestøttebeslag

Innovative og alsidige nakkestøtte beslag.


Twin nakkestøtte beslag

Twim nakkestøttebeslag er det eneste nakkestøttebeslag der rigtig er universal. En unik teleskop indstilling, der muliggør perfekte placeringer af nakkestøtten uden brug af værktøj. Der gør finjusteringer enkelt for familie og hjælpere. Det lodrette spyd er 28 cm lang.


Nakkestøtte beslaget kan anvendes med alle vores hovedstøtter, samt andre hovedstøtter der passer med et 25mm kuglebeslag. Kuglebeslag kan udskiftes så det kan anvendes sammen med Whitmyer og andre tilsvarende nakkestøtter.

 

Varenummer: TWIN HH


Twin med Flip +

Twin nakkestøttebeslag med FLIP+ muliggør nemt at slå nakkestøtte væk. Uden at fjerne den fra kørestolen. Og derved hindre fejl placering af nakkestøtte ved genplacering.


Udløser for flip bagud er fjerderpåvirket og meget tydelig mærket. Og gør det derfor simpelt for skiftende hjælpere. Når nakkestøtte er låst er der i intet slør.


Twin FLIP + kan leveres med 25 mm eller 12,7 mm kugleled.

Varenummer : Twin FLIP

Mulighed for dynamisk funktion.

Varenummer TWIN-DYN-FLIP

Twin med Affjedring +

Twin nakkestøttebeslag med dynamisk affjedring giver en dæmpet og kontrolleret vandret vandring af hovedstøtten. Affjedringen dæmper og beskytter brugeren samt kørestolen. Ved ufrivillige bevægelser.

Affjedringen har en fast og en blød affjedring. Der kan udskiftes uden brug af værktøj. Standard er den fast affjedring og den bløde fjedre leveres med som reservedel.

Affjedring kan blive slået til og fra. Hvis man ønsker en fast indstilling under transport eller ligende. Indstilles på en fingerskrue.


Varenummer : TWIN DYN

Varenummer : TWIN DYN FLIP

Twin Forward Flex Nakkestøttebeslag

Twin Forward Flex Nakkestøttebeslag har de samme unikke muligheder som TWIN nakkestøttebslagene. Twin Forward Flex giver en ekstra rækkevidde fremad på 15 cm. Hvilket betyder at rækkevidden er 43 cm total i forhold til nakkestøttebeslag.

Hvilket kan anbefales ved borgere med store kyfoser eller fremad rettet siddestilling.

Varenummer: TWIN FF

Varenummer: TWIN FF FLIP

Infinity Link

Infinity Link nakkestøttebeslag er det mest alsidige og unikke nakkestøttebeslag der findes på marked. Det er stærkt og har uendelige indstillings muligheder, der er utrolig simpel. Det er muligt at koble et ekstra led på nakkestøtte beslag. hvis der er behov for mere dybde eller sidevejs justeringer.

Nakkestøtte beslaget er ultra let, men i et stærkt og holdbart materiale. Indstillingerne er utrolig simple, der muliggør utrolige placeringer.

Fremstilles efter teknikker i fly produktion.

Varenummer: INF HH

Varenummer : INF LINK (ekstra led)

APEX Dual Offset

APEX Dual Offset nakkestøtte beslag er et slank alsidig letvægts beslag.

Fremstilles med præcision efter flyteknikker. der halvere vægten i forhold til nakkestøtte beslag af metal.

Nakkestøtte beslag kan vendes på fire måder i fæstet, topbeslag er monteret på et kugleled som muliggør vinkling og korrekt placering af nakkestøtten.

det lodrette spyd er 34 cm.

det lodrette spyd er 23 cm.

Varenummer: APEX HH

Adapters

Kliniske Hovedstøttebeslag Adapter

Montering af nakkestøtte på en kørestol med polstret eller standard strop ryg.

Klinisk hovedstøtte adapter muliggør monteringen af nakkestøtte på en standard kørestol. F.eks. under transport. Beslag er monteret med quick release, det det er enkelt af afmontere, når der ikke er behov for nakkestøtte. Eller hvis stolen skal foldes sammen

Findes i 3 størrelser og kan bruges på kørestole i fra sædebredde 30 til 56 cm fra rygrør ril rygrør.

Varenumre:

CHAL passer til sb 46-51 (40-56)

CHAM passer til sb 41-46 (35-51)

CHAS passer til sb 36-41 (30-46)

Universal Hovedstøtte beslag

Universal hovedstøtte beslag kan monteres på mange rygsystemer (også på free form) Den har mange forboret huller, så de passer til de fleste nakkestøtte beslag til forskellige kørestole.


Varenummer: FFHMP 

Whitmyer Adapter

 Adapter muliggør montering af alle hovedstøtter fra Nordic Consulting & Seating i at blive monteret på nakkestøttebeslag fra Whitmyer. (19 mm kugleled)

Varenummer: WA-19

Netti Adapter

Adaptor muliggør alle vores nakkestøtte til at blive monteret på kørestole af mærket Netti. NA-150 er 15 cm lang og NA-250 er 25 cm lang.

Varenumre:

NA-150

NA-250

Snug Seat/R82 Adapters

Adaptor der muliggør anvendelse af nakkestøttebeslag, Axion og hovedstøtter på stole fra R82

Varenumre:

SSR82 Snug Seat for Savant nakkestøtte

SS-R82-25 Snug seat hovedstøtte til Twin                              nakkestøttebeslag

Ønsker man at anvende Axion rotations beslag skal begge varenumre anvendes.